Vanhojen betonilattioiden korjaukset

Hierretyt massalattiat on hyvä huolto lakata aika ajoin, pinnoitteen hyvän kunnon ja hygieenisyyden varmistamiseksi. Tällöin saadaan käyttöikää pidennettyä monin kertaiseksi, huoltamattomaan pinnoitteeseen verrattuna.

Vanhat pinnoitteet korjataan tapauskohtaisesti. Yleisin menetelmä on poistaa vanha huonosti alustassa kiinni oleva pinnoite hiomalla tai jyrsimällä. Alustasta poistetaan mahdolliset rasvat happopeittauksella tai liekittämällä. Halkeamat ja kolot paikataan ennen uudelleen pinnoitusta. Hyvin alustassa kiinni oleva pinnoite voidaan pinnoittaa päälle, karhentamalla ja pesemällä vanha pinnoite. Pinnoitetyyppi valitaan käyttötarkoituksen mukaan.

Korjaamme liikuntasaumoja Beta Edge AR liikuntasauman korjausraudalla. Tällöin vanha sauma avataan n. 100mm leveydeltä sauman molemmin puolin n.50mm syvyydeltä, vanhat raudat poistetaan ja asennetaan uusi siten että sauma pääsee jatkossa elämään, lopuksi avattu ura täytetään akryyli- tai epoksimassalla. Tällöin sauman reunat eivät enää murru.

Master Chemicals Sika Basf Tikkurila Nanten Green 

Copyright 2018 © Etelä-Suomen Lattiapinnoitus