Polyuretaanilattia – polyuretaanipinnoite

Polyuretaanipinnoite soveltuu erinomaisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin, sekä muihin kovaa kulutuksen- ja lämmönkestävyyttä vaativiin kohteisiin. Me toteutamme pitkäikäiset polyuretaanipinnoitukset korkealla ammattitaidolla aina tuotteista pinnoitukseen asti avaimet käteen -periaatteella.

Polyuretaanilattian edut

 • Hyvä lämmönkesto
 • Kestää erinomaisesti kulutusta
 • Kemikaalikestävyys
 • Iskunkestävyys
 • Hyvät vedeneristysominaisuudet
 • Helppo puhdistaa
 • Mukava kävelyalusta
 • Näyttävä lopputulos

Polyuretaani­pinnoitteen ominaisuudet

Polyuretaanipinnoite on kestävä ja helppo puhdistaa – saumaton lattiapinnoite täyttää kaikkein tiukimmatkin puhtaus- ja hygieniavaatimukset. Polyuretaaniteknologia takaa lattiapinnalle erinomaisen lämpösuojan, korkealuokkaisen kemikaalikestävyyden sekä hyvän mekaanisen rasituksen keston. Polyuretaanilattian erikoisuus on sen joustavuus. Jos lattialta halutaan esimerkiksi iskunkestävyyttä, polyuretaanion on oiva valinta, sillä se ei halkea. Polyuretaanipinnoitteessa ei ole heikkoja kohtia ja kestää myös naarmuttamista. Lisäksi niillä on mukava kävellä, ja ne sopivat myös näyttävyytensä puolesta julkisiin tiloihin viimeistelemään tilan ilmeen. Monipuolisten ja kestävien ominaisuuksiensa ansiosta polyuretaanipinnoitetta käytetäänkin paljon mm. terveydenhuolto-, opetus- ja liiketiloissa sekä toimistorakennuksissa.

Polyuretaanipintaa voidaan käyttää myös lämpöä eristävänä esimerkiksi ilmanvaihtokanavien eristämiseen sekä erilaisten suojakaukaloiden valmistusmateriaaliksi. Polyuretaanibetoni on pitkäikäinen ja kestävä lattiapinnoite, jolla voidaan valmistaa myös antistaattisia lattiapintoja.

Pinnoitevaihtoehdot

Polyuretaanilattiat jaetaan kolmeen luokkaan:

 • PU-pinnoitteet (murtovenymä 50 %)
 • Polyuretaanielastomeerit (murtovenymä 180-200 %)
 • Polyuretaanibetonipinnoitteet

Polyuretaanipinnoitusta eli PU-pinnoitteita käytetään mm. teollisuudessa, autokorjaamoissa ja talleissa pinnoitteen hyvän mekaanisen kulutuksenkeston vuoksi. PU-pinnoite on tietyissä käyttökohteissa toimivampi ratkaisu kuin epoksilattia, sillä pienen elastisuuden ansiosta pinnoite ei rikkoudu niin helposti, jos siihen putoaa esimerkiksi työkalu.

Polyuretaanielastomeeriä käytetään esimerkiksi teknisissä tiloissa kuten IV-konehuoneissa ja lämmönjakohuoneissa loistavien vedeneristysominaisuuksien vuoksi.

Asennamme laadukkaita Ucrete-polyuretaanibetonilattioita.

Ota yhteyttä polyuretaani­pinnoitusten ammattilaiseen

Asennamme polyuretaanilattioita monenlaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin sekä varasto- ja teollisuustiloihin. Teemme pinnoituksia teknisiin-, tuotanto- ja myymälätiloihin, pannuhuoneisiin, autotalleihin, vessoihin, kylpyhuoneisiin ja muihin märkätiloihin.

Polyuretaanilattia on pitkäikäinen valinta vaativiin kohteisiin. Meidän kauttamme saat sen helposti alusta loppuun asti laadukkaasti toteutettuna. Ota yhteyttä lattioiden asiantuntijaan!