Lattiapinnoitus

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus tarjoaa korkealuokkaiset ja laadukkaat lattiapinnoitukset sekä yritysten, teollisuuden ja yksityisten kuluttajien tarpeisiin. Ammattitaitomme ja asiakaskirjomme on hyvin laaja – olemme asentaneet lattiapinnoitteita monipuolisesti muun muassa kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin, märkätiloihin, autotalleihin, pannuhuoneisiin, teknisiin tiloihin, teollisuushalleihin ja antibakteerisiin laboratorioihin.

Pinnoitettu lattia on muihin lattiamateriaaleihin verrattuna ylivoimainen esimerkiksi vedeneristys- ja kestävyysominaisuuksiltaan. Erilaiset pinnoitteet sopivat monenlaiseen käyttöön – oikeat pinnoitevalinnat takaavat kestävän ja kustannustehokkaan lattiaratkaisun. Kaikki pinnoitteet kestävät hyvin aikaa ja kovaa käyttöä. Toteutamme betonilattian pinnoitukset pitkällä kokemuksella. Meiltä saat esimerkiksi polyuretaanibetoni- ja akryylibetonipinnoitteet sekä itsestään siliävät ja hiertoepoksipinnoitteet.

Lattiapinnoitteet

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus tarjoaa asiakkailleen kaikkia markkinoilla olevia pinnoitetuotteita valmistajasta riippumatta. Asiakas saa juuri ne tuotteet, jotka haluaa. Valikoimastamme löytyvät muun muassa Tikkurilan kotimaiset pinnoitteet. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua. Hoidamme kaiken suunnittelusta tuotehankintaan ja pinnoitukseen.


Uniikit designlattiat yksityisille

Yksilöllisyys ja erilaisuus ovat suosiossa ja se näkyy myös lattiamateriaalin valinnoissa – yksityiset kodinomistajat hakevat yhä enemmän uniikkeja designlattiaratkaisuja. Lattiapinnoitus on helppo ja kustannustehokas tapa saada kotiin yksilöllistä ilmettä. Itsestään siliävällä epoksipinnoitteella voidaan toteuttaa marmorointipintaa asiakkaan toivomilla värisävyillä, myös eri värejä voidaan sekoittaa. Betonitasoitepohjalla ja lakkauksella on mahdollista saada aikaan visuaalisesti kiinnostavia ja hyvinkin taiteellisia lattiapinnoituksia.

Epoksilattia on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen lattiamateriaali, joka kestää hyvin kovaakin rasitusta.

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Huom. Suurin osa pinnoitetuotteista on tarkoitettu vain ammattikäyttöön eivätkä ne ole yksityisten henkilöiden saatavilla. Lattiapinnoitus onkin urakka, joka kannattaa jättää ammattilaiselle.


Laadukas lattiapinnoitus yrityksille

Asiakkaamme tuntevat meidät laadukkaasta työstämme sekä toimintavarmuudestamme. Materiaalituntemuksemme on laaja ja osaamme suositella kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivia pinnoitteita.

Teemme lattiapinnoituksia muun muassa rakennusliikkeille ja elintarviketeollisuudelle. Vuosien varrella olemme toteuttaneet myös paljon teollisuuden huoltotöitä – rikkoutunut lattia on turvallisuusriski. Korjausvelvoitteita säätelevät viranomais- ja työturvallisuusmääräykset. Vesieristystöitä olemme tehneet muun muassa opiskelija-asuntojen, asuntosäätiöiden sekä Lahden vuokratalojen märkätiloihin.

lattiapinnoitus portaikossa.

Muut palvelumme

 • vesieristeet
 • designlattiat
 • pölynsidontalakkaukset
 • liukuestelakkaukset
 • jyrsinnät ja hionnat
 • tasoitetyöt
 • lattioiden korjaukset
 • kaadot ja kaatojen korjaukset
 • kapseloinnit
 • antistaattiset- ja antibakteeriset lattiat
 • siltojen vesieristyspinnoitukset

Lisätiedot ja tiedustelut

Kun tarvitset ammattitaitoista lattiapinnoittajaa, ota yhteyttä.


Etelä-Suomen Lattiapinnoitus

Olemme pieni ja joustava massalattioiden ammattilainen, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua. Tämä on suuri etu ja nopeuttaa pinnoitusurakkaa. Asentajat tutustuvat asiakkaisiin ja päinvastoin – tuttujen asentajien kanssa työskentely käy mutkattomasti ja sujuvasti. Markkinoiden laadukkaimmat materiaalit ja vuosien kokemus takaavat täydellisen lopputuloksen.