Hiertomassalattia

Hiertomamassalattia on helppo hankkia meidän kauttamme, sillä työ voidaan toteuttaa täysin avaimet käteen -periaatteella aina tuotteista pinnoitustyöhön. Olemme toteuttaneet kestäviä lattiaratkaisuja niin asuin-, liike-, teollisuus- kuin julkisrakennuksiinkin. Ota yhteyttä pinnoitelattioiden asiantuntijaan!

Hiertomassalattian edut

  • Hyvä kemiallisten liuotinaineiden kestävyys
  • Kestää hyvin mekaanista rasitusta ja kulutusta
  • Kitkaa parantava pinta
  • Hyvät vedeneristysominaisuudet
  • Ongelmakohdat ja vauriot näkyvät välittömästi

Lattia kovaan käyttöön

Hiertomassalattiat sopivat kestävyyttä vaativiin käyttökohteisiin, kuten erilaisiin varastoihin, tuotantotiloihin, trukkikäytäville, saniteetti- ja puhdastiloihin sekä pesutiloihin, keittiöihin ja autohalleihin. Lattian tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu hyvä kemiallisten liuotinaineiden sekä mekaanisen rasituksen kestävyys, minkä vuoksi se on erinomainen lattiapinnoite vaativiin olosuhteisiin.

Olemme asentaneet hiertomassalattioita erilaisiin kohteisiin omakotitaloista suuriin varasto- ja teollisuustiloihin asti. Toteutamme myös kaukaloinnit, kapseloinnit ja vesieritykset korkealla ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme aina kokonaisvaltaisen palvelun.

Loistava valinta märkätiloihin

Hiertomassalattiaa käytetään usein märkätiloissa niiden käyttöturvallisen, kitkaa parantavan pinnan struktuurin vuoksi. Perinteisessä laatoitetussa tilassa on mahdollista, että laatan alla piilee saumoista läpi päässyttä kosteutta. Hiertomassapinnoitettu, pinnaltaan ehjä lattia toimii itsessään vesieristeenä, sillä kosteus ei pääse sen läpi.

Akryylibetonipinnoitteen alla on hyvä käyttää silti betonin kutistumisen vuoksi tähän tarkoitukseen soveltuvaa KIWA menetelmäsertifioitua vesieristekerrosta. Teemme kylpyhuoneisiin ja muihin märkätiloihin pinnoitustöiden lisäksi lattioiden tasoitetyöt, vaadittavat kaadot sekä vesieristeet.

Ominaisuudet

Hiertomassalattia tarkoittaa lattiapintaa, joka on valmistettu nimensä mukaisesti hiekan ja sideaineen seoksesta. Lattian pintaan jää hiertämisen seurauksena hiekkaa mukaileva pinta, joka vähentää merkittävästi sen liukkautta. Hiertomassalattioihin lukeutuvat hiertoepoksi- ja akryylibetonilattiat.

Akryylibetonilattia eroaa hiertoepoksilattiasta käytännössä vain sideaineeltaan, joka on epoksin sijaan akryyli. Tästä syystä se on parhaimmillaan emäksistä kestävyyttä vaativissa kohteissa, kuten esimerkiksi elintarviketeollisuuden tiloissa. Akryylibetonin asennusprosessi on hyvin nopea, mikä mahdollistaa pinnoitteen kaikkien työvaiheiden suorittamisen yhden vuorokauden aikana.

Ota yhteyttä lattiaratkaisujen ammattilaiseen

Toteutamme pitkäikäiset lattiaratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu!