Itsesiliävät massalattiat

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen itsesiliävä massalattia soveltuu erinomaisesti teollisuustiloihin, tuotantolaitoksiin, teknisiin tiloihin ja esimerkiksi myymälöihin sekä autokauppoihin. Meiltä saat lattian tuotteista pinnoitustyöhön eli valmiina pakettina. Ota yhteyttä!

Itsesiliävän massalattian edut:

  • Kustannustehokas
  • Ekologinen
  • M1-sisäilmaluokituksen mukainen
  • Ensiluokkainen kulutuksen kesto
  • Helppo puhdistaa
  • Vesitiivis

Lattian ominaisuudet

Teollisuudessa itsesiliävällä massalattialla tarkoitetaan yleensä epoksilattiaa. Itsestään siliävä epoksi on erittäin kustannustehokas valinta lattiapinnoitteeksi. Epoksipinnoite on käytössä hiertoepoksia pehmeämpää, mutta sitä on mahdollista levittää kerralla jopa kahden millimetrin kerroksena, joka antaa sille ensiluokkaisen kulutuksen keston.

Epoksilattia voidaan viimeistellä käyttötarpeen mukaisesti: esimerkiksi karhentaa, jolloin sen liukkaus vähenee tai elävöittää sitä vaikkapa hiutalekuvioinnilla. Lattia on mahdollista valmistaa useissa väreissä tai väriyhdistelmissä. Pinta voidaan myös kuvioida, eli toteuttaa lattiaan esimerkiksi marmorikuvio. Sileää epoksia on mahdollista saada myös metalliväreissä.

Epoksilattia on akryyliä ekologisempi vaihtoehto. Sille on myönnetty M1-sisäilmaluokitus, tuotteilla on erittäin hyvät VOC-arvot (Volatile organic compound) ja materiaali ei ole liotinpohjainen.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on raudankova massalattioiden ammattilainen, jonka asentajien osaaminen on huippuluokkaa. Itsesiliävä massalattia on helppo hankkia, sillä voit tilata sen valmiina pakettina vaikka kotisohvalta käsin. Työ toteutetaan kokonaisvaltaisena palveluna, useimmiten ”avaimet käteen” -periaatteella.