Massalattia

Massalattia on ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Massalattia kestää erittäin hyvin kovaa mekaanista käyttöä, ajan rasitusta, kemikaaleja sekä kosteutta – se on myös erinomainen vedeneriste. Toteutamme massalattiat muun muassa akryylibetonista, itsestään siliävästä epoksista, hiertoepoksista, uretaanista ja polyuretaanibetonista.

Massalattia ammattitaidolla

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on massalattioiden kokenut ammattilainen. Asentajiemme osaaminen on huippuluokkaa. Olemme asentaneet massalattioita erilaisiin kohteisiin suurista varasto- ja teollisuustiloista aina omakotitaloihin. Teemme pinnoituksia muun muassa tuotantotiloihin, myymälöihin, teknisiin tiloihin, pannuhuoneisiin, autotalleihin sekä kylpyhuoneisiin ja muihin märkätiloihin. Toteutamme myös kaukaloinnit, kapseloinnit, vesieritykset ja siltojen pinnoitukset.

Massalattia toteutetaan kokonaisvaltaisena palveluna, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme kaiken mahdollisen tuotteista pinnoitustyöhön.


Massalattiapinnoitteet

Itsestään siliävä epoksi on hinta-laatusuhteeltaan erittäin kustannustehokas valinta lattiapinnoitteeksi. Hiertoepoksi on itsestään siliävää epoksia kovempaa – hiertoepoksin kestävyysominaisuudet ovat huippuluokkaa. Epoksilattioissa eivät ole enää liuotinpohjaisia. Tuotteissa on erittäin hyvät VOC arvot ja niille on myönnetty M1-sisäilmaluokitus.

Uretaanipinnoitteet ovat joustavia ja elastisia lattiamateriaaleja. Akryylibetonin asennusprosessi on hyvin nopea, pinnoite voidaan asentaa jopa yhdessä päivässä. Akryylibetoni on liuotinpohjainen pinnoite ja sen sideaineena käytetään akryylia.

massalattia

Palveluihimme kuuluvat myös

  • vesieristys
  • kaadot ja kaatojen korjaus
  • lattioiden korjaus
  • jyrsintä ja hionta
  • kapseloinnit
  • designlattiat
  • liukuestelakkaus
  • pölynsidontalakkaus
  • antistaattiset- ja antibakteeriset lattiat
  • siltojen vesieristyspinnoitus

Kapselointi liittyy sisäilmaongelmiin ja niiden ehkäisyyn. Lattiapinnoitus asennetaan laminaatin alle, jolloin pinnoitus pitää haitalliset kaasut poissa sisätiloista.

Epoksipinnoitetta voidaan käyttää myös siltojen vesieristeenä bitumin sijaan.

Massalattia on erinomainen vesieriste

Massalattia itsessään on erinomainen vesieriste. Kun vesieriste toimii myös pinnoitteena, mahdolliset ongelmakohdat paljastuvat heti. Tilanne on normaalisti eri laatoitetuissa tiloissa, joissa on mahdotonta tietää, mitä laatan alla piilee. Pinnoitus sopii vesieristykseksi myös uima-altaisiin. Pinnoitustöiden lisäksi teemme kylpyhuoneisiin ja muihin märkätiloihin vaadittavat kaadot, tasoitetyöt, lattioiden korjaukset ja vesieristeet. Hoidamme kaikki vesieristystyöt sertifioidusti.


Massalattiat luotettavasti ja joustavasti

Olemme toteuttaneet useat korkeaa laatua vaativat massalattiat. Laatua arvostavat asiakkaamme vaativat massalattialta huippuominaisuuksia ja olemme toteuttaneet lattiapinnoitukset muun muassa Lahden Pelastusasemalle ja Lehtiojan Palvelutalo vaihe 2:een. Referenssimme vakuuttivat urakoiden tilaajat.

Olemme suhteellisen pieni ja erittäin joustava pinnoitusalan ammattilainen, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua. Tämä on suuri etu – asentajat tutustuvat asiakkaisiin ja päinvastoin. Tuttujen asentajien kanssa työskentely käy mutkattomasti, sujuvasti ja tehokkaasti. Yhteistyö kanssamme toimii saumattomasti.


Lisätiedot ja tiedustelut

Kun tarvitset ammattitaitoista lattiapinnoittajaa