Lattian jyrsintä

Betonilattian jyrsintä on nopea ja kustannustehokas keino huonokuntoisen betonin poistamiseen tai esimerkiksi lattian madaltamiseen. Jyrsintä luo karhean ja siten erinomaisen tartuntapinnan pinnoitteille ja tasoitteille. Meiltä saat jyrsinnän, hionnan ja pinnoitukset pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla!

Lattian jyrsintä soveltuu:

  • Huonokuntoisen betonin tai pinnoitteen poistamiseen
  • Lattian madaltamiseen tai kaatojen tekemiseen
  • Valuvirheiden korjaamiseen
  • Lattian karhentamiseen

Projektin toteuttaminen

Meillä on hydraulinen ja mekaaninen jyrsintäkone, joilla betonilattiasta saadaan haluttu pintakerros pois tehokkaasti. Menetelmä on nopeampi ja kustannustehokkaampi kuin pintakerroksen poistaminen hiomalla tai sinkopuhaltimella. Varmistamme jokaisessa kohteessa pölynpoiston ennen työn aloittamista, jotta pöly pysyy hallinnassa ja työskentely on kaikille osapuolille terveellistä.

Jyrsinnän jälkeen lattia tasoitetaan hiomalla sekä paikataan isommat epätasaisuudet tarvittaessa epoksimassalla tai tasoitteilla. Tämän jälkeen betonilattia voidaan kiillottaa tai pinnoittaa käyttövalmiiksi.

Betonin jyrsintä

Betonilattian jyrsintä on ajankohtaista, jos betoni on mennyt huonoon kuntoon eikä hiominen riitä ratkaisuksi. Betonin haurastumiseen voi vaikuttaa lattian ikä, alkuperäisen betonin heikko laatu ja esimerkiksi maantien suolat. Jyrsinnällä huono materiaali poistetaan ja terve betoni saadaan esiin. Tämän päälle voidaan toteuttaa uusi lattia.

Myös hyväkuntoista betonilattiaa voidaan jyrsiä, jos lattiaa täytyy esimerkiksi madaltaa, rakentaa kaatoja tai poistaa valuvikoja. Jyrsinnällä saavutetaan tasainen, toimiva ja näyttävä lopputulos, joka kestää käyttöä. Jyrsitty, karhea betoni tarjoaa myös loistavan tartuntapinnan erilaisille pinnoitteille, joilla betonin ominaisuuksia voidaan parantaa entisestään. Meiltä saat jyrsintä-, tasoitus- ja pinnoitustyöt aina ammattitaidolla ja aikataulussa.

Menetelmän edut:

  • Nopeus
  • Kustannustehokkuus
  • Pölyttömyys
  • Soveltuu sekä vanhan betonilattian korjaamiseen että uuden muokkaamiseen
  • Lattian käyttöiän pidentyminen

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Etelä-Suomen Lattiapinnoituksen huippuluokan lattia-ammattilaiset ja asentajat tekevät jokaisen työn huolella ja asiakkaan toiveiden mukaan. Meidän kauttamme tilaat lattian jyrsinnän helposti vaikka kotisohvalla istuen niin pieniin kuin isompiinkin kohteisiin. Saat samalta toimijalta näppärästi myös muut palvelut kuten pinnoitukset.