Betonilattia

Hiottu tai kiillotettu betonilattia tuo tilaan kuin tilaan näyttävyyttä ja käytännöllisyyttä. Pelkistettyjä lattioita käytetään tällä hetkellä paljon esimerkiksi trendikkäissä toimistotiloissa. Hiottu lattia on pinnoitukseen verrattuna edullinen ratkaisu. Toteutamme betonilattian hionnat, kiillotukset, pinnoitukset ja vanhojen betonilattioiden korjaukset ammattitaidolla.

Betonilattian edut

  • Trendikäs ulkonäkö
  • Hiottu ja silikaatikäsitelty lattia on helppo pitää puhtaana
  • Kestävä
  • Sopii allergikoille
  • Edullinen lattiaratkaisu

Lattian ominaisuudet

Kun betoni hiotaan ja käsitellään silikaatilla, se on helppo pitää puhtaana. Lisäksi silikaatti vahvistaa ja kovettaa betonia. Kiillotettu betoni puolestaan hylkii likaa, joten se on puhtaanapidon kannalta vieläkin helpompi ratkaisu kuin hiottu betoni.

Betonilattia on taloudellinen ja kestävä ratkaisu esimerkiksi toimistotiloihin. Lisäksi se sopii hyvin allergisille, sillä lattiassa ei käytetä pinnoitteita tai muita aineita.

Betonilattian kiillotus ja hionta

Kiillotetun betonilattian hoidon tarve on hyvin vähäinen, sillä sitä ei tarvitse vahata tai hoitaa. Säännöllinen pesu riittää. Valikoimistamme löytyy myös värjättyjä kiillotusaineita ja kovetinaineita, joilla betonilattiaan saadaan erilaisia värisävyjä.

Betonilattian hionta voidaan toteuttaa hiekkapuhalluksen kaltaisella sinkopuhalluksella, jossa hionta tapahtuu hiekan sijasta metallikuulilla. Menetelmän avulla betonin pinta saadaan rikottua ja betoniliima poistettua pohjustusta varten. Näin betoniin saadaan hyvä tartuntapinta pinnoitusta varten.

Toteutamme myös betonilattian pinnoitukset pitkällä kokemuksella. Meiltä saat esimerkiksi polyuretaanibetoni- ja akryylibetonipinnoitteet sekä itsestään siliävät ja hiertoepoksipinnoitteet. Lue lisää lattiapinnoitteista.

Betonilattian pinnoitus

Kauttamme saat betonin pinnoitukset kaikkiin kohteisiin. Meiltä saat esimerkiksi polyuretaanibetoni- ja akryylibetonipinnoitteet sekä itsestään siliävät ja hiertoepoksipinnoitteet. Betonin pinnoitus onnistuu niin sisä- kuin ulkotiloihin ja otamme huomioon myös tilan käyttötarkoituksen asettamat vaatimukset lattialle. Betonin pinnoitusta käytetään erityisesti silloin, kun lattiaan kohdistuu sen verran mekaanista tai kemiallista kuormitusta, etteivät pelkkä lakkaus tai maalaus kestäisi rasitusta.

Kauttamme saa kaikkia markkinoilla olevia pinnoitetuotteita, mutta autamme tarvittaessa oikeiden tuotteiden valinnassa. Pinnoitettu betonilattia on turvallinen, kestävä ja kaunis. Pitkä kokemuksemme lattiapinnoituksista takaa ammattitaitoisen ja huolitellun lopputuloksen. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja muita tahoja. Kiinnostuitko? Kerro meille kohteestasi!

Kuulumme Suomen Betoniyhdistykseen

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus kuuluu Suomen Betoniyhdistykseen. Yhdistyksen tehtävänä on edistää betonin oikeaa käyttöä, valvoa betonin laatua, myöntää sertifikaatteja betonirakentamisen tuotteille ja kouluttaa ammattilaisia.

Keskeisenä tehtävänä on myös tasapuolistaa ja helpottaa tuotteiden vaihtamismahdollisuuksia, jos tavarantoimittajalla on tarjolla vain tiettyjen valmistajien tuotteita ja materiaaleja.

Valitse Etelä-Suomen Lattiapinnoitus

Me olemme kestävien lattiaratkaisuiden ammattilaisia, ja autamme mielellämme oikean betonilattiaratkaisun valinnassa. Ota meihin yhteyttä!