Hierto­epoksilattiat

Hiertoepoksilattiat soveltuvat vaativaan käyttöön esimerkiksi autopesuloihin ja -korjaamoihin sekä erilaisiin märkätiloihin. Etelä-Suomen Lattiapinnoituksen ammattitaito massalattioiden suhteen on huippuluokkaa. Saat meiltä helposti tuotteet ja pinnoituksen samasta osoitteesta.

Hiertoepoksilattian edut

  • Epoksilattioista kaikkein kestävin
  • Erittäin kova kemiallisten liuotinaineiden kestävyys
  • Erinomainen mekaanisen rasituksen kestävyys
  • Ei vaadi erillistä kosteudeneristystä

Ominaisuudet

Hiertoepoksilattian tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu erittäin kova kemiallisten liuotinaineiden sekä mekaanisen rasituksen kestävyys. Tämän ansiosta sitä käytetään lattiapinnoitteena esimerkiksi autopesuloissa ja -korjaamoissa. Se on epoksilattioista kaikkein kestävin. Hiertoepoksilla lattiapinnasta saadaan valmistettua turvallisen karhea, jolloin se ei ole liukas.

Lattiapinta toimii hyvin myös sisätiloissa. Se sopii erinomaisesti autotalleihin, kylpyhuoneisiin ja muihin märkätiloihin. Pinnoite ei vaadi alleen erillistä kosteuseristystä, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan. Myös ilmastointi- ja konehuoneiden lattiamattoja on alettu korvata hiertoepoksipinnoitteella.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on kokonaisvaltainen palveluntarjoaja, jolta saat sekä laadukkaat tuotteet että pinnoituksen avaimet käteen -periaatteella. Teemme hiertoepoksilattioita esimerkiksi teknisiin-, tuotanto- ja myymälätiloihin sekä autotalleihin, pannuhuoneisiin ja kodin märkätiloihin.