Polyuretaani- ja polyureapinnoitteet lattioille

Elastomeeripinnoitteita käytetään mm. IV-konehuoneissa ja muissa teknisissä tiloissa. Elastomeeri on elastinen polyuretaani- tai polyureapinnoite, joka toimii vesieristeenä.

Listätietoja polyuretaanilattiasta löydät täältä ja polyuretaanibetonilattiasta täältä.

Polyureapinnoitus haastaviinkin ympäristöihin

Polyurea on erittäin kestävä lattiapinnoite. Polyurea-pinnoitteita käytetään mm. sisäilma kapseloinneissa sekä iv-huoneiden vedeneristyksissä esimerkiksi teollisuus-, liiketoiminta- ja julkisissa tiloissa.

Polyurea kestää hyvin kemikaaleja, kulumista, iskuja ja säätä – riippumatta siitä onko kyseessä kuuma, kylmä, kostea tai kuiva ympäristö. Tämän ansiosta polyurea soveltuu hyvin haastaviinkin ympäristöihin, kuten teollisuushalleihin, julkisiin tiloihin tai varastoihin, joissa lattian kestävyys ja laatu ovat äärimmäisen tärkeitä.

Polyureapinnoitteen hyödyt

Polyurea kuivuu nopeasti, minkä ansiosta lattiaa ei tarvitse pitää käyttämättömänä pitkään pinnoituksen jälkeen. Tämä tekee siitä loistavan valinnan kohteisiin, jossa töitä pitää päästä jatkamaan mahdollisimman nopeasti.

Polyurea-lattiapinnoitteen elinkaari on myös erittäin pitkä. Se voi kestää jopa kaksi kertaa pidempään kuin perinteiset epoksi- tai polyuretaanipinnoitteet.

Estetiikan osalta polyureapinnoitus tarjoaa myös monia etuja. Sen pinta on tasainen ja sileä, lisäksi polyurea on saatavilla monissa eri väreissä, joiden avulla voidaan luoda haluttu ilme tai vahvistaa brändiä. Polyureapinnoitteen asennus on myös suhteellisen nopeaa tehdä, mikä vähentää asennuskustannuksia.

Ota yhteyttä polyuretaani- ja polyureapinnoitteiden asiantuntijaan

Harkitsetko polyurea- tai polyuretaanipinnoitetta? Työhön kannattaa valita kokenut ja luotettava palveluntarjoaja, jolla on vankka ammattitaito ja laadukas kalusto. Me voimme tarjota henkilökohtaisen arvion työhön vaaditusta ajasta ja kustannuksista, ja toteuttaa pinnoitustyöt kokemuksemme ansiosta ajallaan ja laadukkaasti. Kysy lisää tai pyydä henkilökohtainen tarjous polyuretani- tai polyureapinnoituksesta, jotta saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Autamme myös mielellämme pinnoitevaihtoehdon valinnassa tarvittaessa.