Epoksilattia

Epoksilattia kestää erinomaisesti kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Epoksilattia luo tilaan myös oman tunnelmansa ja antaa valoisuutta pimeäänkin sisätilaan. Lattiamassan kerrosvahvuus pyritään määrittämään optimaaliseksi, jotta epoksilattiasta saadaan mahdollisimman pitkäikäinen ja erittäin kestävä. Ehjä epoksilattia on jo itsessään vesitiivis kokonaisuus, joten tuote sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen, pesuhuoneeseen, saunaan ja muihin märkätiloihin.

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on kokenut ja joustava lattiapinnoittaja, joka on erikoistunut epoksi- ja massalattioihin. Meiltä saat lattiapinnoituksen avaimet käteen -periaatteella, hoidamme kaiken tarvikkeista asennukseen.

Itsestään siliävä epoksilattia

Itsesiliävä epoksilattia on hinta-laatu suhteeltaan erinomainen valinta lattiamateriaaliksi. Hyvä lopputulos saavutetaan suhteellisen pienillä kustannuksilla. Itsestään siliävää epoksia käytetään muun muassa myymälöiden lattiamateriaalina, autokaupoissa, paloasemilla, pannuhuoneissa, teknisissä tiloissa sekä muissa teollisuustiloissa ja tuotantolaitoksissa. Tutustu itsestään siliävään epoksilattiaan tästä.

Hiertoepoksilattia

Hiertoepoksilattia kestää erittäin kovaa mekaanista rasitusta ja on epoksilattioista kestävin. Hiertolattialla on myös hyvät liukkauden esto-ominaisuudet. Tutustu hiertoepoksiin tarkemmin tästä.

Epoksilattian asennus

Suuremmissa projekteissa ja uudisrakennuksissa työsuunnitelmat tulevat yleensä suunnittelijalta. Korjauskohteissa ja kuluttajaprojekteissa valmista suunnitelmaa ei ole – työstämme suunnitelman teknisten vaatimusten ja asiakkaan toiveiden perusteella. Kartoituskäynnin perusteella valitsemme kohteeseen sopivimman ja kustannustehokkaimman pinnoitetuotteen. Meillä on pinnoitustöistä vankka kokemus – asiakas voi luottaa ammattitaitoomme täysin. Toimimme aina asiakkaan ja kohteen parhaan edun mukaisesti.

Kuten kaikissa rakennustöissä, pohjatyöt on tehtävä kunnolla, jotta lopputulos on mahdollisimman laadukas ja pitkäikäinen. Jos kohteessa on uusi betonilattia, poistamme pinnalta betoniliiman ja imeytämme pohjustusaineen betoniin. Täytämme ja korjaamme kolot ja halkeamat. Lopuksi teemme varsinaisen pinnoitustyön asiakkaan toivomilla tuotteilla.

Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä

Teemme lattiapinnoituksia yrityksille sekä yksityisille kuluttajille. Yrityspuolella asiakkaitamme ovat muun muassa rakennusliikkeet ja teollisuuden toimijat. Vuosien varrella olemme tehneet lattioita esimerkiksi hoivakoteihin ja elintarviketeollisuuteen. Epoksilattia sopii erinomaisesti autotalliin, kylpyhuoneisiin ja muihin märkätiloihin. Myös ilmastointi- ja konehuoneiden lattiamattoja on alettu korvata pinnoitteella. Teemme paljon teollisuuden huoltotöitä – rikkinäinen lattia on turvallisuusriski, joka pitää korjata. Korjauksia säätelevät viranomaismääräykset sekä työturvallisuussäännöt.


Massalattioiden ammattilainen jo 30 vuoden ajan

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on perustettu vuonna 2012 – kokemusta lattiahommista meiltä löytyy kuitenkin jo yli 30 vuoden ajalta. Olemme pienehkö ja joustava ammattilainen, joka ei ole sidottu tietyn valmistajan tuotteisiin. Saat meiltä kaikkien vapailla markkinoilla toimivien valmistajien tuotteet. Asennamme epoksilattioiden lisäksi myös muita lattiapinnoitteita, kuten elastomeeri-, uretaani-, polyuretaanibetoni- ja akryylibetonilattioita. Lisäksi teemme saneerauskohteissa kapselointia, joka pitää haitalliset kaasut poissa sisäilmasta.

Lisätiedot ja tiedustelut

Kun tarvitset ammattitaitoista pinnoitealan osaajaa.

Oletko kiinnostunut muista lattiapinnoitteista? Voit lukea sivuiltamme myös: