Polyuretaanilattia

Polyuretaanilattia soveltuu erinomaisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin sekä muihin kovaa kulutuksen- ja lämmönkestävyyttä vaativiin kohteisiin. Me toteutamme pitkäikäiset lattiaratkaisut korkealla ammattitaidolla aina tuotteista pinnoitukseen asti avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä

Polyuretaanilattian edut

  • Hyvä lämmönkesto
  • Kestää erinomaisesti kulutusta
  • Kemikaalikestävyys
  • Iskunkestävyys
  • Hyvät vedeneristysominaisuudet
  • Helppo puhdistaa

Ominaisuudet

Polyuretaanibetonipinnoite on kestävä ja helppo puhdistaa – saumaton lattiapinnoite täyttää kaikkein tiukimmatkin puhtaus- ja hygieniavaatimukset. Polyuretaaniteknologia takaa lattiapinnalle erinomaisen lämpösuojan, korkealuokkaisen kemikaalikestävyyden sekä hyvän mekaanisen rasituksen keston. Polyuretaanilattian erikoisuus on sen joustavuus. Jos halutaan lattialta esimerkiksi iskunkestävyyttä, on polyuretaani oiva valinta, sillä se ei halkea, vaan joustaa.

Polyuretaanipintaa voidaan käyttää lämpöä eristävänä esimerkiksi ilmanvaihtokanavien eristämiseen sekä erilaisten suojakaukaloiden valmistusmateriaaliksi. Polyuretaanibetoni on pitkäikäinen ja kestävä lattiapinnoite, jolla voidaan valmistaa myös antistaattisia lattiapintoja.

Pinnoitevaihtoehdot

Polyuretaanilattiat jaetaan kolmeen luokkaan:

  • PU-pinnoitteet (murtovenymä 50 %)
  • Polyuretaanielastomeerit (murtovenymä 180-200 %)
  • Polyuretaanibetonipinnoitteet

PU-pinnoitteita käytetään mm. teollisuudessa, autokorjaamoissa ja talleissa hyvän mekaanisen kulutuksenkeston vuoksi. PU-pinnoite on tietyissä käyttökohteissa toimivampi ratkaisu kuin epoksilattia, sillä pienen elastisuuden ansiosta pinnoite ei rikkoudu niin helposti, jos siihen putoaa esimerkiksi työkalu.

Polyuretaanielastomeeriä käytetään esimerkiksi teknisissä tiloissa kuten IV-konehuoneissa ja lämmönjakohuoneissa loistavien vedeneristysominaisuuksien vuoksi.

Asennamme Ucrete-polyuretaanibetonilattioita.

Ota yhteyttä lattiaratkaisuiden ammattilaiseen

Olemme asentaneet polyuretaanilattioita erilaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin sekä varasto- ja teollisuustiloihin. Teemme pinnoituksia teknisiin-, tuotanto- ja myymälätiloihin, pannuhuoneisiin, autotalleihin, vessoihin, kylpyhuoneisiin ja muihin märkätiloihin.

Polyuretaanilattia on pitkäikäinen valinta vaativiin kohteisiin. Meidän kauttamme saat sen helposti alusta loppuun asti laadukkaasti toteutettuna. Ota yhteyttä lattioiden asiantuntijaan!

Ota yhteyttä

Master Chemicals Sika Basf Tikkurila Nanten Green AAA LuokitusAsiakastirto

Copyright 2020 © Etelä-Suomen Lattiapinnoitus