Polyuretaani­betoni

Polyuretaanibetoni sopii erinomaisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin ja muihin vaativiin kohteisiin, joissa tarvitaan kovaa kulutuksenkestävyys- ja lämmönkestävyys­ominaisuuksia. Polyuretaanibetonipinnoite on kestävä ja helppo puhdistaa – saumaton lattiapinnoite täyttää tiukimmatkin hygienia- ja puhtausvaatimukset

Asennamme Ucrete -polyuretaanibetonilattioita. Tuotteen polyuretaaniteknologia takaa lattiapinnalle erinomaisen lämpösuojan, korkealuokkaisen kemikaalikestävyyden sekä kovan mekaanisen rasituksen kestokyvyn. Polyuretaanibetoni on varsin pitkäikäinen ja kestävä lattiapinnoite, jolla voidaan toteuttaa myös antistaattisia ratkaisuja.

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on massalattioiden monipuolinen asiantuntija, joka hoitaa vaativammatkin lattiapinnoitukset laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Hoidamme koko projektin alusta loppuun, tarvikkeista asennukseen.

040 764 7498   -


Polyuretaanibetonin edut:

  • Hyvä paloluokitus ja lämmönkesto-ominaisuudet
  • Korkealuokkainen kemikaalikestävyys
  • Kestää kovaa mekaanista rasitusta ja kulutusta
  • Antistaattiset ratkaisut mahdollisia

Polyuretaanibetonin lämmönkestävyys ja paloluokka on parempi kuin muilla massapinnoitteilla (esim. akryylibetoni, itsestään siliävä epoksi, hiertoepoksi ja uretaani). 9 mm kerrosvahvuus kestää jopa 150 °C asteen jatkuvaa lämpötilaa. Lisäksi polyuretaanibetoni kestää erinomaisesti kemikaaleja ja mekaanista rasitusta – materiaalin kulutuksenkesto on huippuluokkaa.

Polyuretaanibetoni mahdollistaa myös antistaattiset ratkaisut – hankaussähkö johdetaan pois, jolloin kipinävaaraa pääse syntymään.

Polyuretaanibetoni sopii hyvin lattiamateriaaliksi

Polyuretaanibetonia voidaan käyttää useissa kohteissa

Käyttökohteet

Polyuretaanibetoni on erityistuote, joka on tarkoitettu elintarviketeollisuuden ja suurteollisuuskeittiöiden lattiaratkaisuihin. Polyuretaanibetonia käytetään muun muassa lattiaratkaisuissa, jotka vaativat kovaa lämpötilankestävyyttä ja paloluokitelluissa tiloissa, kuten suurteollisuuskeittiöiden pata-alueilla. Olemme asentaneet muun muassa Valiolle lukuisia polyuretaanilattioita. Useimmiten käytettävät pinnoitemateriaalit on määritelty valmiiksi jo rakennussuunnitelmissa ja rakennusselosteissa.

Polyuretaanibetonilattioita käytetään muun muassa myös jäteasemilla, missä otetaan vastaan ja käsitellään palavia nesteitä. Polyuretaanibetoni mahdollistaa antistaattisen ratkaisun – hankaussähkö johdetaan pois, joten kipinävaara poistuu.


Polyuretaanibetoni ammattikäyttöön

Elintarviketeollisuuden ja suurteollisuuskeittiöiden vaatimukset ovat korkeat ja lattiapinnoitteen on oltava moitteeton ja määräysten mukainen. Polyuretaanibetoni on erikoistuote, joka soveltuu erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin. Tuotteen asennus vaatii vahvaa ammattitaitoa ja tinkimätöntä osaamista. Toteutamme kaikki lattiapinnoitukset asianmukaisesti, laadukkaasti ja sertifioidusti.

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on toiminut alalla vuodesta 2012 – massalattioita olemme asentaneet jo yli 30 vuoden ajan. Nykyään toimintamme keskittyy yhä enemmässä määrin vaativien lattiapinnoitteiden asennukseen. Olemme alan ammattilainen, joka tekee työt, joita muut eivät osaa.


Polyuretaanibetoni – lisätiedot ja tiedustelut

040 764 7498   -

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus asentaa polyuretaanibetonipinnoitteet sekä muut massalattiat ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan.

Tutustu myös kapselointiin.

Master Chemicals Sika Basf Tikkurila Nanten Green AAA LuokitusAsiakastirto

Copyright 2019 © Etelä-Suomen Lattiapinnoitus