MasterTop-lattiapinnoitteet

Me tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita MasterTop-lattiapinnoitteita haastaviin kohteisiin. Tuotesarjan pinnoitteet tekevät lattiasta kestävän, tyylikkään, hygieenisen ja sisäilman kannalta terveellisen. Tutustu tuoteperheeseen!

Ota yhteyttä

MasterTop-pinnoitteiden vahvuudet:

  • M1-luokitus eli hyvä sisäilmanlaatu
  • Dekoratiivinen (koristeellinen)
  • Erinomainen kulutuksenkestävyys
  • Vesitiiviys
  • Hygieeninen, helposti puhdistettava
  • Nopea ja taloudellinen menetelmä

Tuoteperheen vaihtoehdot

Vesiohenteiset pinnoitteet

MasterTop-tuoteperhe sisältää laadukkaita tuotteita aina vesiohenteisista maaleista hierrettäviin ja itsesiliäviin pinnoitteisiin. Tuotteet sopivat esimerkiksi kellarikerroksen lattian pinnoittamiseen, sillä ne läpäisevät maasta nousevaa vesihöyryä eivätkä siten aiheuta painetta betonin ja pinnoitteen väliin. Vastaavasti pinnoite ei kuitenkaan läpäise kosteutta toiseen suuntaan.

Vesiohenteisten MasterTop-pinnoitteiden vahvuutena on myös se, että ne voidaan asentaa myös hieman kostean, hiomista kestävän betonin päälle. Tuotteita käytetään esimerkiksi autohalleissa, teollisuudessa ja kellaritiloissa.

Uretaanipinnoitteet

Uretaanipinnoitteet jaetaan neljään alaryhmään: elastomeerit, kovauretaanipinnoitteet, dekoratiiviset pinnoitteet ja polyuretaanibetonipinnoitteet. Elastomeerit soveltuvat esimerkiksi konehuoneisiin ja muihin teknisiin tiloihin, kovauretaanipinnoitteita käytetään puolestaan esimerkiksi autokorjaamoissa, joissa mekaaninen rasitus on kovempaa. Dekoratiiviset pinnoitteet soveltuvat julkisrakennuksiin, kuten kouluihin ja päiväkoteihin. Polyuretaanibetoni on puolestaan tekninen erikoispinnoite, jolla on erinomaiset kemikaalikestävyys- ja lämmönkesto-ominaisuudet.

MasterTop-uretaanipinnoitteet ovat elastisia, joten ne suojaavat betonia repeämiltä esimerkiksi rakennuksen eläessä. Hyvä murtovenymä tuo lattialle kestävyyttä kovassakin rasituksessa. Uretaanipinnoitteet ovat vesitiiviitä ja saumattomia.

Epoksipinnoitteet

MasterTop-epoksipinnoitteet ovat kovia pinnoitteita, jotka ovat vesitiiviitä ja suojaavat lattiaa lisäksi öljyltä ja rasvalta. Loistavan kemiankestävyyden lisäksi epoksipinnoite tekee lattiasta kovan mekaanisen rasituksen ja iskunkestävän. Tuoteperheeseen kuuluu vesiohenteinen epoksi tai normaali epoksi (itsesiliävät ja hierrettävät pinnoitteet).

MasterTop-lattiapinnoitus on nopea asentaa ja turvallinen hengittää

MasterTop-pinnoitetut lattiat ovat M1-luokiteltuja eli niissä ei ole käytetty liuottimia ja ne ovat turvallisia sisäilman kannalta. Tämän vuoksi MasterTop-pinnoitteita suositaan etenkin päiväkoti- ja koulumaailmassa. Pinnoite on lisäksi nopea asentaa, joten isokin alue saadaan käyttövalmiiksi muutamassa päivässä. Tämä tekee materiaalista myös taloudellisen valinnan.

Vanhojen lattioiden korjaus ja uusien pinnoittaminen

Korjaamme vanhoja betonilattioita ja pinnoitamme uusia. Vanhemmissa kohteissa hiomme betoniliimat pois, pohjustamme kohteen, teemme mahdolliset paikkaustyöt ja pinnoitamme lattian käyttövalmiiksi. Uusissa kohteissa pinnoitus tehdään, kun betoni on valettu, hiottu ja valmis pinnoitettavaksi.

Etelä-Suomen Lattiapinnoitus on kestävien lattiaratkaisuiden ammattilainen. Autamme mielellämme oikean pinnoitteen valinnassa, joten ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Master Chemicals Sika BasfTikkurila Nanten Green Asiakastirto

Copyright 2020 © Etelä-Suomen Lattiapinnoitus