Hionnat

Betonilattian hionta ja silikaattikäsittely

Hiotulla ja oikein käsitellyllä betonilattialla saavutetaan kestäviä ja tyylikkäitä lattioita. Kun alusbetoni on lujuusluokkaa k30-k35 ja pinta on konehierretty tiiviiksi päästään oikeilla käsittelyillä by45/BLY7 julkaisussa määritellyn kulutuskestävyysluokan 2. vaatimuksiin. Näillä menetelmillä ja riittävällä huollolla betonilattiasta saadaan kestävä, valoisa ja näyttävä lattia moniin käyttötarkoituksiin.

Eri hiontakarkeuksilla hiottu betonipinnan kiiltoaste voidaan valita mattapintaisesta täysin kiiltävään pintaan. Hionnan eri asteet voidaan myös jakaa kevythionnasta syvähiontaan, jolloin lattiaan saadaan elävä mosaiikkimainen pinta kun iso kiviaines on hiottu näkyviin.

Mosaiikkibetonin ja kuivapuristelaattojen kunnostuskäsittelyt

Mosaiikkibetonilattiat ja kuivapuristelaattalattiat ovat näyttäviä ja helppohoitoisia kun niitä huolletaan riittävän usein. Käyttötarkoituksesta riippuen ne tulisi kiillotus käsitellä 1-3 vuoden välein. Tällöin lattia säilyttää helposti puhdistettavuutensa eikä siihen pääse imeytymään epäpuhtaudet lisäksi kiillotushionta on syvähiontaa kustannustehokkaampi vaihtoehto. Huoltamattoman mosaiikkibetonin kunnostus syvähionnalla yleensä onnistuu, kunnes kiviaines on hiottu pinnasta pois.

Lattioiden hionta

Lisätiedot ja tiedustelut:

040 764 7498   -

Master Chemicals Sika Basf Tikkurila Nanten Green AAA LuokitusAsiakastirto

Copyright 2019 © Etelä-Suomen Lattiapinnoitus